Profesyonel mutfakların aradığı yerel, uygun fiyatlı lezzetleri kaliteden ödün vermeden ve güçlü tedarik zinciri ile sunan PROVERSE’ün pişirme kreması ve krem şanti ürünleri INFUSE by Cargill™ Uygulama Merkezi’nde doğdu.
Merkez, 2021 yılında Türkiye, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki süt ürünleri üreticilerine özel, yenilikçi ve hızlı çözümler sunmak için Orhangazi fabrikasında kapılarını açtı. Kurulduğu günden bu yana Cargill’in 155 yılı aşkın gıda ham madde üretimi, 40 yılı aşan karışım tecrübesi ve katma değerli geniş portföyü ile tüketicilerin yiyecek ve içecek ihtiyaçlarının hızla değiştiği bir dünyada sütlü gıda üreticilerine yeni ürün geliştirmeleri için katma değerli çözümler sunuyor.
INFUSE by Cargill Uygulama Merkezi sayesinde Cargill’in lifler, fonksiyonel nişastalar, proteinler, stabilizatörler, tatlandırıcılar olmak üzere 300’den fazla ham maddesi ile yapılabilecek birçok karışım alternatifi ile şeker azaltma, etiket dostu formüller gibi trendlere uygun çözümlerle işin mutfağından ürünlerin lansmanına kadar müşterilerimizin yanında oluyoruz.
INFUSE by Cargill Uygulama Merkezi, gıda ve içecek üreticileri, süt ürünleri pazarında büyük bir potansiyel oluşturan sütlü içecekler, peynirler, tatlılar, kremalar, fermente ürünler ve bitki bazlı süt alternatifleri gibi çok çeşitli ürün çeşitlerini işlemeye odaklanıyor. Süt endüstrisindeki neredeyse tüm üretim süreçlerini simüle etmek için özel olarak tasarlanan merkezde, en zorlu süt ürünleri tarifleri gerçek bir üretim tesisinde olduğu gibi denenebiliyor. Laboratuvar ve pilot ölçekli ekipmanlarımızla, kişiye özel tarifleri hızlı ve uygun maliyetli bir şekilde geliştirebiliyoruz. Ayrıca endüstriyel müşterilerimiz kendi hammaddelerini, reçetelerini ve proseslerini kullanarak genişletilmiş Ar-Ge kabiliyetleri olarak inovasyon merkezimizi kullanabiliyor.