4-6 Kişilik
İlk olarak kakaolu bisküvileri rondodan geçirerek toz haline getirin.
Toz haline getirdiğiniz bisküvileri geniş bir kaseye alın.
Üzerine 1 su bardağı sütü ekleyerek karıştırın. Homojen bir kıvam elde edene kadar karıştırmaya devam edin.
Hazırladığınız karışımı dikdörtgen veya kare bir borcama yayarak düzeltin. Bu taban katmanı olacak.
Kahveli krem şantiyi bir kaseye alın, üzerine 1 su bardağı soğuk süt ekleyerek mikserle çırpın. Ardından hazırlanan kahveli krem şantiyi bisküvili tabana yayın.
Şimdi bir kat daha bisküvi serpiştirin. Üzerine karamelli krem şantiyi aynı şekilde hazırlayarak sürün.
Bu işlemi istediğiniz katmana kadar tekrarlayabilirsiniz.
En üst katmanı karamelli krem şanti ile kapladıktan sonra, pastanın üzerini streç film ile kapatın ve buzdolabında en az 4-5 saat dinlendirin.
Dinlenen pastayı buzdolabından çıkarın, dilimleyerek servis yapın.
İsteğe bağlı olarak dilimlerin üzerine çikolata sosu dökerek süsleyebilirsiniz.