4-6 Kişilik
Süt ve kremayı karıştın ve kaynaması için ocağa koyun. Yumurta sarıları, vanilya ve toz şekeri ayrı bir kapta şeker iyice eriyene kadar çırpın. Kaynayan karışımı hafif ılındıktan sonra yumurta ve şekere azar azar ekleyerek karıştırın ve iyice homojen olmuş bir karışım elde edin. Karışımı hiç tortu kalmaması için süzgeçten geçirin. Süzdüğünüz karışımı hiç köpük kalmaması ve iyice çökmesi için 15 dakika dinlendirin. Fırın kaplarına aldığınız karışımı bir tepsiye yerleştirin ve tepsiye kapların yarısına gelecek kadar sıcak su koyun. 125 derecelik fırında 35-40 dakika pişirin.
Tatlıları önce oda sıcaklığında soğutup ardından buz dolabında en az 2 saat dinlendirin. Soğuyan tatlıların üzerine ince bir tabaka halinde toz şeker serpin ve pürmüz yardımıyla şekeri karamelize edin.